Portfolio

 

Reacties

Susan en Stefan Drankier
een maand geleden

Harry en Anja hebben fantastisch werk geleverd in onze nieuwbouwwoning. De zolder was nog een open ruimte en zij hebben hier twee kamers gecreƫerd en een (open) vliering, een wastafelmeubel en een zolderraam geplaatst. En ook nog onze badkamer heel netjes afgewerkt met nieuwe douche, badkamermeubel en douchewand. Daarnaast nog allerlei extra klussen die er later bij zijn gekomen. Alles ging keurig volgens de planning en in overleg. Zij dachten mee met hele praktische zaken (zoals bijv. de elektrapunten). Wij zijn echt zeer tevreden en bij onze volgende klus bellen wij direct Harry en Anja!

Kian
3 maanden geleden

Ik heb samen met mijn vriendin een klushuis gekocht waar eigenlijk alles gedaan moest worden. Om het mezelf makkelijker te maken heb ik Harry en Anja ingeschakeld om de voor-achter gevel en de muur met de buren te isoleren! Dit dmv. Pir platen en geluidsisolatie. Ook heb ik ze mijn plafond uit laten raggelen, dit was nogal een karwei want de oude vloerbalken weken 20cm af! Ik ben zeer tevreden over hun werk. Misschien heb ik ze nog wel een keer nodig!

Aad en Mar Boers
2 jaar geleden

Team Harry en Anja hebben bij ons in augustus 2022 de keukenvloer (50 jaar oude tegels) verwijderd en een nieuwe vloer gelegd in gang en keuken. Geƫgaliseerd, nieuwe ondervloer en PVC erop. Prima, keurig, vakkundig werk en zeer goede samenwerking. Flexibel en meedenkend. Daar wij geen enkel minpunt hebben, krijgt dit team gewoon een 10

Reactie plaatsen

Rating: 4.125 sterren
8 stemmen